Nazwa: FOLIE TRANSFEROWE DO CZEKOLADY
Rozmiar: A4 (21cm x 29,7cm)
Ilość: 1 opakowanie - 25 ark.
Kolor: bezbarwne
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
SKŁAD:
woda, skrobia kukurydziana, masło kakaowe, cukier, błonnik bambusowy, lecytyna słonecznikowa, syrop glukozowy, emulgator E 472A, wanilia.
Termin przydatności:
12 miesięcy od daty produkcji
PRZEZNACZENIE:
Bezbarwne folie transferowe cienkie folie przeznaczone do zadrukowania jadalnym atramentem.
Służą do dekoracji czekolady po przez przenoszenie nadrukowanej grafiki z folii transferowej na czekoladę (stąd nazwa folia transferowa).
Folie do czekolady przeznaczone są do stosowania z atramentem jadalnym. Po zadrukowaniu uzyskujemy gotowy półprodukt do połączenia z czekoladą.
Dzięki arkuszom foli transferowych mogą Państwo stworzyć indywidualne pralinki lub wyjątkowe dedykowane i spersonalizowane czekoladowe słodycze.
Z odrobiną praktyki i umiejętności dzięki naszym foliom transferowym można nawet przenieść wydruki na masę cukrową, gumpaste i marcepan.
UWAGA ! Aby wydrukowana ilustracja została poprawnie i w wysokiej jakości przeniesiona na czekoladę należy drukować na powlekanej stronie arkusza folii transferowej w opcji „odbicie lustrzane”.
Produkt posiada stosowne dokumenty dopuszczające do sprzedaży na terenie Unii Europejskiej.
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ZAKUPEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (np. PALETOWYCH) LUB STAŁĄ WSPÓŁPRACĄ SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI.